Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Кримінальну відповідальність за пропаганду традиційних сімейних цінностей першою ввела Бельгія

Бельгія стала першою в світі країною, де за пропаганду традиційних сімейних цінностей відтепер передбачається кримінальна відповідальність. Відповідний закон був прийнятий національним парламентом минулої п’ятниці у День Св. Валентина – 14 лютого після цілого року довгих обговорень і дискусій.87896976757953

Якщо раніше стати фігурантом кримінальної справи в Бельгії можна було тільки за нав’язування гетеросексуальності неповнолітнім, то тепер ця заборона поширюється на будь-які види пропаганди, включаючи ті, які ведуться релігійними організаціями і громадами. Спікер парламенту Марк Кааскопер назвав прийняття документа «історичною перемогою бельгійського народу над мракобіссям і середньовічними забобонами».

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Закон вступає в силу з 1 березня 2020 року. Уряд залишає за собою право проводити запис і експертизу виступів громадських діячів і релігійних проповідників. Особливо тяжким злочин буде вважатися в разі, якщо він буде скоєним батьками щодо власних дітей (не можна дітям розповідати, що тато має спати з мамою, а не іншим дядьком і т.д.) – в цьому випадку адептам гетеросексуальної орієнтації загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі і гарантоване довічне позбавлення батьківських прав.

ПРИНЦИПОВО:

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності