Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Київську міську організацію “Слуга Народу” очолила жінка…

Очільницею Київської міської організації партії «Слуга Народу» обрано народну депутатку від «Слуги Народу», голову підкомітету з питань видатків державного бюджету Комітету ВРУ з питань бюджету Лесю Забуранну. Відповідне рішення ухвалили на зборах (конференції) міського партійного осередку. До цього Леся Забуранна тимчасово виконувала обов’язки очільниці Київської міської організації «Слуги Народу».

Також на конференції утворили Політичну раду. До її складу увійшли народні депутати-мажоритарники від «Слуги Народу», депутати Київської міської ради від «Слуги Народу», а також представники секретаріату фракції партії – усього 31 особа.

Нагадаємо, шо заступниця голови партії “Слуга народу” Євгенію Кравчук, раніше повідомила, що депутата Олександра Дубінського звільнили з посади голови київської обласної організації “Слуги народу”. Дубінського виключили з фракції “Слуги народу” ще 1 лютого. Втім, 13 березня на з’їзді “Слуги народу” його обрали від київської обласної організації до нової установи всередині партії – Національної ради громад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Список членів Політичної ради Київської міської організації партії «Слуга Народу»:
1. Микола Тищенко
2. Андрій Холодов
3. Ганна Бондар
4. Мар’яна Безугла
5. Людмила Буймістер
6. Роман Грищук
7. Дмитро Гурін
8. Артем Дубнов
9. Леся Забуранна
10. Максим Перебийніс
11. Анна Пуртова
12. Сергій Швець
13. Богдан Яременко
14. Олександр Ткаченко
15. Юлія Гришина
16. Тарас Тарасенко
17. Микола Конопелько
18. Євген Кузьменко
19. Лілія Пашинна
20. Олена Говорова
21. Андрій Вітренко
22. Георгій Зантарая
23. Михайло Присяжнюк
24. Вікторія Бурдукова
25. Євгенія Кулеба
26. Ксенія Семенова
27. Юлія Палійчук
28. Тарас Мельничук
29. Микола Марченко
30. Тетяна Стефюк
31. Владислав Трубіцин

«Одним із основних завдань Київської міської організації партії «Слуга Народу» є посилення політичного контролю за діяльністю міського голови Києва та Київради через депутатів, які є членами Політради. У Києві мають нарешті почати займатися розвитком міста та господарською діяльністю, а не корупцією», – наголосив очільник партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко.

Протягом 7 днів члени Політради мають перевірити, чи відповідає їхнє включення до керівного органу партії вимогам сумісництва займаної посади. Нагадаємо, що не можуть бути обраними членами Політичної ради партії керівники її обласних організацій.

Конференція міського партійного осередку ухвалила рішення провести вибори голови Політичної ради партії після остаточного затвердження її складу.

Сьогодні рівень моєї політичної та громадської відповідальності значно виріс! Конференція членів Київської міської організації політичної партії «Слуга народу» у результаті проведення демократичних виборів доручила мені очолити столичний осередок нашої політичної сили.
Це честь для мене та велике зобов’язання! І не лише перед однодумцями, але і перед всією громадою рідного Києва!
Кияни висловили нам, політичній партії “Слуга народу”, свою довіру, обираючи нас до Верховної Ради, кияни дали нам мандат представляти та відстоювати їх інтереси в міській раді. Ми зобов’язані зробити все так, щоб очікування киян виправдалися!” – прокоментувала своє обрання Леся Забуранна.

Як відомо, на XI з’їзді партії «Слуга Народу» у березні затверджено новий Статут партії, а також створено нові керівні органи – Політичну раду та Національну раду громад.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності