Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Китай прогнозує перемогу свого союзника – росії літом 2023

У Китаї вважають, що війна в Україні закінчиться влітку 2023 року. Тому країна і представила свій «мирний» план. Ставлять на перемогу росії.

Про це повідомило японське видання Nikkei Asia.

За планом закінчення війни Китаю, ймовірно, стоїть прогноз китайських військових експертів про те, що війна закінчиться влітку цього року.

У звіті китайських аналітиків зазначають, що, як російська, так і українська економіки будуть занадто виснажені, щоб продовжувати війну після літа. Також цілком можливо, що результати були перекручені на користь росії, щоб догодити керівництву Китаю, яке орієнтується на москву.

Відповідно до прогнозу Академії військових наук (AMS) Пекін і розробив мирну пропозицію до річниці війни. Вона спрямована на досягнення трьох цілей, включаючи відновлення відносин з Європою.

Раніше ми писали, що у Китаї вважають можливість будь-якої майбутньої передачі зброї росії співставним з тим, що США надають військову підтримку Тайваню.

Також нагадаємо, що міністр закордонних справ КНР Цінь Ган попередив, що у війні росії проти України станеться ескалація, якщо негайно не розпочати переговори.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності