Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Люмпенам згодували чергову історію про підозру Коломойському…

Скільки на пам’яті в українців історій про підозри, арешти і суди відносно Коломойського, його майна і бізнесу, годі й лічити, а чим вони всі закінчилися, знає навіть школяр. Ось, виглядає, що й сьогоднішня історія, як завжди закінчиться нічим, але маси її “схавають”…

Отож, у Ігоря Коломойського видався шоу-ранок. Олігарху вручили підозру за шахрайські схеми.

«СБУ, БЕБ і Офіс Генпрокурора вручили одіозному олігарху підозру одразу за кількома статтями Кримінального кодексу: ст. 190 та 209, а саме легалізація майна, отриманого шахрайським шляхом», – відзначило джерело.

В СБУ офіційно підтвердили інформацію про оголошення підозри за двома статтями Кримінального кодексу України, а саме:

ст. 190 – шахрайство;
ст. 209 – легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом.

«Встановлено, що протягом 2013-2020 років Ігор Коломойський легалізував понад пів мільярда гривень шляхом їх виводу за кордон, використовуючи при цьому інфраструктуру підконтрольних банківських установ», – пише СБУ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше ми писали, що одній з фігуранток кримінального провадження про привласнення 40 млрд гривень колишнім менеджментом ПАТ «Укрнафта» та ПАТ «Укртатнафта» повідомили про підозру.

Також нагадаємо, що Служба безпеки України та Бюро економічної безпеки проводила обшук вдома у олігарха Ігоря Коломойського.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності