Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Лукашенко зібрався на пенсію, щоб не оконфузитися як Байден (відео)

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що не збирається залишатися президентом до похилого віку і піде в свій час на пенсію.

Про це він сказав на зустрічі з працівниками Мінського виробничого шкіряного об’єднання, де обговорювалася пенсійна реформа в Білорусі, передає Белта.

«Я сам скоро буду пенсіонером разом з вами. Що ж я буду до 80 років працювати, а з 80 на пенсію піду? На літак буду підніматися, ще упаду на ці сходинки», – сказав Лукашенко, натякаючи на недавній конфуз 79-річного президента США Джо Байдена, який кілька разів спіткнувся, піднімаючись по трапу літака.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Лукашенко також заявив, що пенсійний вік в Білорусі більше не підніматимуть (згідно проведеної реформи, у 2022 році пенсійний вік для жінок становитиме 58 років, а для чоловіків – 63 роки).

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Він також зазначив, що можна було б зробити пенсійний вік і з 50 років.

«Але тільки ви не забувайте, що після 50 років нас з вами будуть утримувати наші діти», – сказав Лукашенко.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Нагадаємо, Олександр Лукашенко під час зустрічі з працівниками ВАТ «Молочний світ» в місті Гродно припустив те, що в Білорусі з’явиться інший президент.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що західні ліберали називають Олександра Лукашенка “диктатором” і “тираном” за те, що той уже 25 років поспіль очолює Білорусь, в той же час називаючи “демократкою” Ангелу Меркель, яка теж уже 17 років керує Німеччиною та всупереч США майже відкрито грає на боці Росії…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності