Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Львів’яни вкотре стурбовані циганським нашестям і пасивністю поліції

Львів’яни з обуренням повідомляють у мережах про циганське нашестя на їхнє місто і відсутність реакції з боку поліції.

“Точки”, де саме чатують представники ромської національності, – на вулиці Джорджа Вашингтона і в мікрорайоні “Рясне-1”.

Як пишуть користувачі соцмереж у групі “Варта-1”, “циганка і четверо малолітніх циганчат “працюють” біля ТЦ “Вам”, “Сільпо”, вул. Шевченка, 358 а. Все б нічого, але на парковці вони перевіряють, чи добре закриті двері, багажник, вікна…

Тоді як, двоє малолітніх  дітей “полює” на виході з супермаркету, особливо чіпляються дітей з рюкзаками і літніх осіб.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А їх мати під деревом поруч зупинки все наглядає.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Також, на вулиці Джорджа Вашингтона, неподалік біля торгового центру “МЕТРО”, як зазначають відвідувачі в інтернеті, роми кидаються на машини.

Про Львівський вокзал вкотре згадувати тут зайве, адже газета “ЗЛ” вже не одноразово писала про ромське засилля на Привокзальній площі Львова, де гастролерів “дахує” місцева поліція, а одного копа начебто навіть притягли за це до “відповідальності”…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності