Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Почастішали зухвалі грабіжницькі напади циган на перехожих по всій Україні (відео, фото)

Минулими вихідними, у суботу 18 липня, група жінок ромської національності напала на перехожу у Львові, яка завадила їм здійснити крадіжку. Потерпілу пані Ірину оточили біля залізничного возалу, вдарили важким тупим предметом по голові, обплювали та облаяли.

Про це повідомила сама потерпіла Iryna Komandor у спільноті “Л.О.В.Ц.І.” у Facebook. Згодом Facebook видалив допис жінки через “національну дискримінацію”.

“Біля привокзального ринку побачила як оця група на зупинці міського транспорту спробувала пограбувати жіночку. Я втрутилась, підняла ґвалт. Циганча переключилась на мене, весь арсенал їх убогого лексикону, мат, пльовки в обличчя, оточили, та почали кидатись з кулаками.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: ЦИГАНКА У ТЕРНОПОЛІ НАМАГАЛАСЯ ВИКРАСТИ ДИТИНУ НА ОЧАХ У МАТЕРІ. ЗУХВАЛІ ВИПАДКИ У ЛЬВОВІ ТА КИЄВІ

Я звичайно ж не з боязких, та відбитись можу. Але потім ота молода, що в рожевих штанях підійшла ближче, та замахнулась в мою сторону сумкою з тканини. Я не звернула на це уваги, бо сумка була з виду пуста, знаєте така єко-торба, що за продуктами ходять.Але ці хитрі кладуть в ту торбинку гарний такий камінець, це я вже зрозуміла, коли мені потекла кров по обличчю.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Поки в мене довго й нудно черговий з 102 розпитувала про мій день народження, прописку та інші особисті дані, в дурки повтікали. Звичайно ж всі, хто був на зупинці відморозились, навіть потерпівша. Поліція приїхала, я показала їм ці фото, поїхали типу шукати.

Хто побаче цих красунь в місті, передавайте їм від мене вітання. Але будьте обережні, щоб вам пустою сумкою не зацідили в лоба! Хочу під кінець зауважити, що це вже не ті крадії, що були ще поза того року, які просились їх відпустити, плакали більше не будуть.


Циганва вкрай знахабніла, вони впевнені в безкарності, тому нападають!! А нам залишається оборонятись та захищатись! Добре, що в нас хоч на коліна не змушують вставати перед нацменшинами, як в Штатах!”, – пише жінка.

Загалом випадки, коли цигани не бояться серед білого дня на виду у перехожих нападати і грабувати самотніх беззахисних громадян почастішали, про що регулярно повідомляють у ЗМІ та соцмережах із фото та відео підтвердженнями їхніх злочинів.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Перше місце за рівнем злочинності у Європі посіла Україна, – пишаємося?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А ось відео зняте днями у столиці, де цигани відверто на камеру зізнаються у своєму злодійському ремеслі і безкарності за нього:

https://www.facebook.com/sergey.chepinoga.71/videos/1987773878019732/

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності