Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Львів капітулював, – невидима “окупація”: вивіски і цінники арабською та турецькою (фото)

Львівські крамниці навіть почали переформатовуватися під потреби гостей з ісламських країн.

Україна та Львів зокрема все частіше стають популярним напрямком відпочинку для туристів із ісламських країн, а як свідчать кримінальні новини, і для наркотрафіку героїну до ЄС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Туристи зі сходу приїжджають до Львова як організованими групами, так і самостійно, як от, молоді подружні пари та сім’ї з дітьми.

Раніше наша газета “ЗЛ” вже інформувала про те, що різними підрахунками тільки на гірськолижному курорті “Буковель” сьогодні перебуває до 6 тис. гостей з мусульманських країн, яких цього року не прийняла Великобританія, де вони переважно пересиджують літню спеку своїх країн…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Карпати, фото з відкритих джерел

Тож у Львові смуглі чоловіки не слов’янської зовнішності, жінки у хіджабах гуляють містом, розглядають інфраструктуру, пам’ятки архітектури та насолоджуються відпочинком.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Львівські готелі та крамниці навіть почали переформатовуватися під потреби гостей з ісламських країн. На вивісках можна помітити назви та ціни на товар не лише українською, а арабською та турецькою мовами. Більше того, щось схоже на жіночий одяг в ісламі – хіджаби – стали у нас й продавати.

Львів, фото: Тvoemisto.tv.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, саудівський лоукостер Flynas 11 червня розпочав виконувати рейси з Ер-Ріяду до Києва. Ще два маршрути до Львова лоукостер із Саудівської Аравії Flynas відкриє цього місяця, перший уже в суботу, 3 липня.

Київ, фото з відкритих джерел

Зважаючи, що міжнародною мовою спілкування у світі понад сто років таки залишається англійська, доволі смішно і прикро, що місто, називаючи себе “колискою націоналізму”, в якому російську мову тепер все частіше чутно, а ніж 50 років тому, так швидко капітулювало перед грошима мусульман, які вже віддячили ЄС за його гостинність та толерантність. Не дарма ряд великих мужів історії повторяли слід за одним таку фразу: “Після капітуляції відразу починається зміна вивісок мовою окупанта…

* Прикладом найбільшої невидимої окупації сьогодення є окупація китайцями території РФ від берегів Тихого океану по Урал.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності