Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Новий спалах COVIDу – “індіанка”, саудівське нашестя в Україну та нові авіарейси до Львова…

Тисячі арабів з дружинами у хіджабах та дітьми заполонили за останні два тижні Київ, Одесу, Львів та біля 6 тисяч курорт “Буковель” і його околиці, як стверджують місцеві готельєри. Пояснюють, це тим, що Великобританія, де досить небідні араби саудити звикли ховатися від літньої спеки, не прийняла їх. Адже після повернення у зелену COVID-ну зону, відкривши свої кордони для іноземців,  Британія ледь знову стрімко на “крутому піке” не повернулася до червоної. Так само й в Україні на початку тижня рівень захворюваності за добу на COVID спав менше за три сотні, то уже в другій половині тижня, буквально за кілька днів, скочив до тисячі!!! А у Києві вже говорять про перші випадки індійського штаму – самого небезпечного, який не боїться вакцинації, і можна захворіти повторно…

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Нагадаємо, що в Україні останній спалах пандемії коронавірусу, як стверджувала частина лікарів та ЗМІ, саме розпочався у найбільшому на той час місці скупчення туристів на “Буковелі”, тому першими у червону зону карантину тоді й увійшли Івано-Франківщина, а згодом Львівщина… 

Можливо, це усе тільки співпадіння, та й до Індії саудитам “далеко”, якщо сушею, але морем вони – сусіди, що так налякало британців.

Тож тепер саудити полюбили Львів, від якого рукою подати до гірських курортів. А лоукостер Flynas відкриє авіарейси ще з шести міст. Раніше авіакомпанія з Саудівської Аравії анонсувала польоти зі столиці країни Ер-Ріяда.

Зараз у системі бронювання перевізника зазначено вже сім рейсів до Львова.

П’ять з них стартує з 3 липня, а найбільше зелено-білих літаків прибуватимуть до Львова у вівторок та суботу. Зокрема зазначено рейси з міст Абха (Abha), Даммам (Dammam), Гізан (Gizan) та Таіф (Taif). В такому ж режимі літатиме і, раніше анонсований, літак з Ер Ріяда. Вартість квитків в одну сторону стартує від 1 061 саудівських ріала, що становить близько 280 доларів США.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також з 3 липня заплановано старт рейсів у Джеддах (Jeddah), які відбуватимуться у вівторок, середу, суботу та неділю. У середу та неділю з 7 липня літатиме літак у Гассім (Qassim). На цих рейсах вартість трохи більша – від 1259 ріалів, або 335 доларів.

Як зазначає видання avianevs.com, авіакомпанія виконуватиме лише два рейси до Львова, здійснюючи проміжні зупинки в інших аеропортах Саудівської Аравії та підбираючи пасажирів. Підтвердженням цьому може стати і той факт, що тривалість рейсів з деяких міст становить понад 7 годин, в той час, як базовий політ зі столиці країни до Львова становить трохи більш як 5 годин.

Також експерти зазначають, що ці рейси в першу чергу орієнтовані на туристичний потік з Саудівської Аравії, звідки люди втікають від літньої спеки у європейські країни з поміркованим кліматом.

Наразі на офіційній сторінці аеропорту “Львів” зазначено рейси авіакомпанії Flynas лише у Ер-Ріяд.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
  • Нагадаємо, 11 червня Flynas здійснила перший рейс в Україну – у столичний аеропорт “Бориспіль”. Тоді очільниця Державного агентства розвитку туризму України Мар’яна Олеськів стверджувала, що авіакомпанія також планує запустити польоти у ще два міста нашої держави – Львів та Одесу.
  • Також з 20 червня чартерні рейси зі Львова у Ель-Касим, що у Саудівській Аравії, здійснює авіакомпанія SkyUp.

Нагадаємо, що зараз Україна розглядає питання надання безвізу для громадян Китаю

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності