Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Молдова й далі планує кататися на спині України, а Придністров’я вкотре заявляє про намір приєднатися до росії

Молдова планує збільшити імпорт електроенергії із України. Уряд шукає для цього кошти, – заявила президент країни Майя Санду в ефірі TVR Moldova.

Нагадаємо, що в обмін гарантії своєї енергобезпеки (майже як Будапештський меморандум, – ред.) Україна збільшила експорт своєї електроенергії до ЄС, в цей же час Молдова завдяки Україні, можна сказати нахаляву, стала теж кандидатом в члени ЄС, при цьому ведучи себе по відношенню до України, як не зовсфім допропорядна сусідка…

За її словами, Молдова має намір купувати більше української електроенергії та шукати альтернативи, оскільки чинний контракт із невизнаним Придністров’ям не довгостроковий.

Також на минулому тижні з’явилася чергова інформація, що Придністров’я має намір приєднатися до Росії. Про це заявив глава МЗС невизнаної республіки Віталій Ігнатьєв. Але зважаючи на те, що тут 80% населення є українцями, вважаємо, що історично і територіально справедливо буде приєднати Придністров’я в таком разі до України, як би при цьому там не шипіла зі своїми амбіціями із Кишинева Санду, яка дуже вже хоче, щоб українці на своїх багнетах препіднесли їй цю придністорвську етнічно українську територію.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності