Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

московські людолови продовжують викрадати українських дітей в яничари, – дані за осінь

Протягом трьох осінніх місяців окупанти вивезли з тимчасово окупованих територій на «оздоровлення» до 10 тисяч українських дітей.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

«Лише за минулу осінь окупанти вивезли на «оздоровлення» 10 тис. українських дітей. Їх вивозять у дитячі табори, де піддають пропаганді й нерідко взагалі не повертають додому офіційним опікунам. З кожного регіону був план щодо 2,5 тис. дітей. Направлення на «оздоровлення» видають лікарі, яких завезли з рф», – ідеться в повідомленні.

Кричущим випадком стала смерть дитини з Молодогвардійська (Луганщина) в поїзді Тюмень-Адлер, вона саме повертались з такого «оздоровлення».

Всіх дітей перевозили в жахливих умовах, вакцинували російською вакциною від грипу. В результаті понад 100 дітей потрапили до лікарні.

«Кожен, хто дотичний до вивезення українських дітей і політики зміни їх самоідентифікації (що є геноцидом), понесе відповідальність за свої дії», – наголосили ЦНС.

Нещодавно громадській організації Save Ukraine вдалося повернути ще трьох дітей з тимчасово окупованих росією українських територій.

росія використовує Білорусь для прихованої депортації дітей із тимчасово окупованих територій України, заявив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубинець.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності