Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

МОЗ звітувало перед ВР щодо угод з сімейними лікарями

Заступник в.о. міністра охорони здоров’я Павло Ковтонюк заявив, що кампанія з вибору сімейних лікарів відбувається на території Україні нерівномірно. Деякі області є «лідерами» а деякі – «аутсайдерами».

ЧитайтеМОЗ звітує по підписаних деклараціях з лікарями. Вірити?

Доповідаючи у Верховній Раді про перші результати медичної реформи, заступник міністра зазначив, що національна кампанія «Лікар для кожної сім’ї» розпочалася у квітні і на сьогодні свого особистого лікаря вже обрали 9,2 мільйона українців. За його словами, кожного дня свого медика обирають близько 200 тисяч українців.

ЧитайтеХороших лікарів вже розібрали – всього їх було 5 ?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Павло Ковтонюк уточнив, що регіонами-лідерами є: Вінницька, Харківська, Полтавська, Чернівецька і Житомирська області, а найбільш пасивно громадяни обирають лікарів у Сумській, Черкаській, Закарпатській, Одеській і Запорізькій областях.

ЧитайтеВ Україні фальсифікують вакцинацію, – ЮНІСЕФ

За його словами, місцева влада до кінця поточного року має провести автономізацію медзакладів. Усі заклади вже цього року отримають фінансування.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності