Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

На Афоні російські гроші не пахнуть українською кров’ю. Також: диякон МПЦ навернувся до ЗСУ

Грецьке управління з боротьби з відмиванням грошей розслідує понад 20 випадків підозрілих переказів значних сум на банківські рахунки монастирів гори Афон, а також окремих ченців.

Про це пише Kathimerini.

Більшість розслідуваних випадків стосуються грошей, що надійшли з росії, а монастирі, як виявилося, зовсім недавно відвідали високопоставлені російські чиновники.

Перекази стосуються сум від десятків тисяч до сотень тисяч євро і, в одному випадку, понад мільйон.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Робоча гіпотеза слідчих полягає в тому, що російські громадяни переказують свої гроші за кордон, щоб убезпечити себе від імовірності економічного краху або можливого привласнення їх російським урядом.

На Афоні розташовані 20 чоловічих монастирів, один із них є російським.

***

А тим часом диякон москвської православної церкви в Україні екс-мер Харкова і екс-нардеп-регіонал Михайло Маркович Добкін воює солдатом (не капеланом?) в лавах ЗСУ і навіть захоплюється Дудаєвим, про що написав колишньому опоненту по ВР, теж екс-нардепу, націоналісту Ігорю Мосійчуку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тепер готуємося побачити в лавах ЗСУ іншого диякона МПЦвУ і екс-нардепа-регіонала Вадима Новінського.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності