Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Навіщо посольство США нагнітає паніку, – заклик до американців покинути Україну

Посольство США закликало своїх громадян залишити Україну.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

“Державний департамент має у своєму розпорядженні інформацію про те, що Росія нарощує зусилля щодо завдання ударів по цивільній інфраструктурі та урядових об’єктах України найближчими днями”, – йдеться у повідомленні посольства.

Якщо раніше, у січні цього року аналогічні заклики посольства США до своїх громадян звучали скептично смішно, то зараз, усвідомлюємо, що Вашингтон щось тай знає…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Наголошується, що російські удари в Україні становлять постійну загрозу для цивільного населення та цивільної інфраструктури.

“Посольство США закликає громадян США  залишити Україну зараз, використовуючи приватні наземні транспортні засоби, якщо це безпечно”, – резюмували у посольстві.

У  Посольстві США також додали, що безпекова ситуація на всій території України “є вкрай нестабільною, й умови можуть погіршитися без попередження”. Тож громадянам США нагадали, що вони повинні зберігати пильність.

До слова, Головне управління розвідки закликало українців бути особливо обережними 23-24 серпня через загрозу ракетних ударів, а також різноманітних провокацій, які можуть влаштувати війська РФ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, працівникам установ, розташованих в Урядовому кварталі, рекомендують з 22 по 26 серпня працювати дистанційно з дому і “по можливості менше там з’являтися”.

Водночас у Києві заборонили проводити масові заходи до Дня Незалежності з 22 до 25 серпня. Таке рішення ухвалив очільник Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов.

Крім того, у Дніпропетровській області заборонили будь-які масові заходи 23 та 24 серпня заради безпеки жителів. Українців також закликають працювати віддалено у ці дні.

Раніше стало відомо, що в Києві тимчасово змінять графік роботи метро. З 21 до 24 серпня метрополітен працюватиме до 21:00.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А тим часом Російська Федерація закриває окремі ділянки повітряного простору у Липецькій, Воронезькій і Бєлгородській областях на період з 22 по 25 серпня.

До слова, Міністерство культури спільно з креативною агенцією Banda обрали жест, яким усі українці зможуть вітати одне одного з Днем Незалежності. Водночас користувачі мережі звернули увагу на те, що ставлення до жесту у світі є доволі неоднозначним і він має сексуальний підтекст.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності