Так, спочатку дівчинка звернулася до чиновника з пропозицією зустрітися особисто, щоб «подивитися в очі один одному».

Про це вона повідомила у своїх сторіс, прикріпив скріншот з написом: «Я сподіваюся, що ви дійсно боретеся за справедливість».

Однак, мабуть, не дочекавшись відповіді, буцімто дівчинка закликала своїх підписників «атакувати» аккаунт Кулеби, що вони й зробили, хоча із тексту її повідомлення “подивитеся одне одному у вічі” та звернення до підписників блогерки, зрозуміло за усім стоїть не 8-річна дитина, а її бенефіціари – ті, хто користає із зароблених нею на блогерстві чималих грошей.

Користувачі або писали йому повідомлення, або залишали на сторінці емодзі.

Таким чином тиск на омбудсмена, поліцію та інших з боку блогерки і її бенефіціарів ще раз доводять соціальну й політичну загрозу такого явище як “блогерство”. Як коментував раніше політичний аналітик і лікар Тарас Боднар після десятків випадків нещодавніх дитячих суїцидів, що трапилися в Україні, і основною причиною яких називають соцмережі та блогерів, які створюють так звані усілякі “групи смерті” чи знімають заради “хайпу” різноманітні насильницькі відео, включаючи убивства, а тепер ще й нападають у мережах та “тролять” урядовців, РНБО слід було би заборонити блогерство в Україні, як явище, що несе не тільки загрозу дитячому психологічному і фізичному здоров’ю, включно із життям, але й національній безпеці держави в цілому, залишивши при цьому право мати свої інтернет-канали виключно за народними депутатами, урядовцями та іншими публічними особами державницького рівня…

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо:

  • Соцмережі сколихнула новина про те, що у дітей буцімто роман.
  • 8-річна українка публікувала фото і відео, на яких позує у відвертих «луках» і навіть цілується з 13-річним блогером Пашею паєм.
  • Мати дівчинки підтримує інтернет-кар’єру своєї дочки, а ось у суспільства такий спосіб досягнення популярності викликав хвилю обурення.
  • Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба звернувся до правоохоронних органів з цього приводу.
  • Напередодні правоохоронці допитали матір 8-річної Мілани Маханець. За її словами, роман між дітьми був постановкою з метою піару.
  • Зараз з аккаунта Мілани Маханець в Instagram зникли найбільш провокаційні знімки з її 13 річним «хлопцем»