Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Пенсіонери МВС “штурмували” Раду, – співпадіння?

Сьогодні, 14 липня, пенсіонери Міністерства внутрішніх справ влаштували сутичку з представниками правоохоронних органів біля будівлі Верховної Ради в середу.

Вранці біля парламенту відбувається всеукраїнська акція протесту ветеранів МВС, на якій вони вимагатимуть перерахунку пенсій.

Участь в акції беруть близько тисячі людей.

Учасники скандували “Ганьба” і намагалися прорватися до другого під’їзду парламенту.  Їм перешкоджала колона представників правоохоронних органів.
Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Чи мають сьогоднішні події до учорашньої заяви глави МВС Авакова про його відставку? Скоріш, що ні, але політичні параноїки теж мають право на існування…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Передісторія:

  • 10 липня президент Володимир Зеленський доручив уряду вжити заходів для відновлення справедливості в питанні виплати пенсій військовим пенсіонерам, оскільки через зміни до закону про індексацію доходів українців, які були ухвалені у 2017 році, “не було врегульовано питання про індексацію пенсій військових”.
  • В результаті чого утворилася суттєва різниця між пенсіями, які були призначені до 2018 року, і новими виплатами.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності