Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Перші результати розслідування РОЗСТРІЛУ у ДНІПРІ, – замміністра Єнін

Спеціальна комісія МВС знайшла факти порушень у військовій частині в Дніпрі, де служив нацгвардієць Артемій Рябчук, який вбив п’ятьох людей.

Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін у Facebook.

«Комісією виявлено порушення порядку та організації несення служби, що і призвело до трагедії», – заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін.

Він уточнив, що було виявлено порушення в порядку доступу до кімнати зберігання зброї, а також зафіксовано відсутність контролю за ставницею для зброї, яка повинна бути належним чином замкнена.

«Також викликає питання якість інструктажу перед вступом в наряд і нехтування медичним забезпеченням військовослужбовців-ряд медикаментів в аптечці був відсутній», – каже Єнін.
ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Єнін також додав, що були виявлені факти «позауставних відносин».

«Представниками комісії проведено анкетування особового складу частини № 3021 НГУ. Вже до початку ґрунтовного аналізу анкет, який ось-ось почнеться, можу сказати, що комісією виявлені факти позауставних відносин. Отримані матеріали будуть направлені найближчими днями в ДБР», – продовжує він.

Він підкреслив, що правоохоронцям поки невідомі мотиви вбивства, їх буде з’ясовувати ДБР в рамках досудового розслідування.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
«Завдання службового розслідування, проведеного МВС-встановлення морально-психологічного клімату в колективі, перевірка процесів відбору і підготовки кадрів, дотримання порядку проходження військової служби і т. д.», – говорить замміністра МВС.

Раніше ми писали, що нацгвардієць Артемій Рябчук, підозрюваний у вбивстві 5 осіб на заводі «Південмаш» в Дніпрі, відмовився від своїх свідчень. Раніше він визнав провину в суді і вибачився. Рябчук направив слідчому заяву з відмовою від своїх попередніх свідчень.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності