Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Перший КІБЕРОФІЦЕР ЗСУ завершив навчання у США

Перший офіцер ЗСУ – полковник Максим Павлюк закінчив Коледж інформаційного і кіберпростору Національного університету оборони США.

Він отримав ступінь магістра у сфері державного управління інформаційним простором.

В Україні він працює в Управлінні стратегічних комунікацій апарату Головнокомандувача Збройними Силами Україні.

Важливо для будь якого офіцера Збройних Сил удосконалювати свої навички, отримувати нові знання. А якщо є така можливість – навчатися у міжнародному навчальному закладі разом з нашими американськими партнерами, із представниками багатьох країн світу, то це примножує можливості отримання цих знань і результат, на мій особистий погляд, є більш корисний, – розказав Максим Павлюк в інтерв’ю «Голос Америки».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Окрім американських студентів, з нашим офіцером навчались представники 12 країн світу.

 

Вони упродовж 11 місяців вивчали сучасні виклики та загрози національній безпеці в інформаційному і кіберпросторі та шляхи протидій.

Один з прикладів дослідження – російсько-українська війна.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У мене була нагода донести до наших колег, американських та представникам інших країн, ситуацію, безпосередньо, з місця подій. І що відбувається в моїй країні, і яким чином ми намагаємося протистояти агресії, яка існує на сьогодні і в останні сім років, – додав українських офіцер про навчання у США.

Обмін досвідом проходить у межах стратегічного партнерства США та України.

Співпраця зі Сполученими Штатами Америки, як головним стратегічним партнером України, була, є і буде, я впевнений, дуже важливим елементом укріплення України, як незалежної держава, а також відновлення її територіальної цілісності, – наголосив Максим Павлюк.

Іноземців у Коледж інформаційного і кіберпростору Національного університету оборони США почали приймати два роки тому, слідом за Максимом наступного року відправиться на навчання ще один офіцер з України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності