Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Потрібний ПОКАЗОВИЙ УСПІШНИЙ КОНТРНАСТУП, – за ціною не постоїмо?

Президент України Володимир Зеленський заявив в інтерв’ю іноземним ЗМІ, що Україна хоче показати результати на полі бою перед майбутнім самітом НАТО в Литві 11 липня.

Про це він розповів для RTVE.

“До саміту ми повинні показати результати, але кожен метр коштує життя”, – заявив Володимир Зеленський.

Під час розмови Зеленський також визнав, що плани ЗСУ розпочати контрнаступ проти росії сповільнилися в останні місяці.

“Проливні дощі тривають дуже довго, і це сповільнило деякі процеси”, – каже Володимир Зеленський.

У зв’язку з цим він закликав європейських партнерів продовжувати надавати Україні збройну підтримку.

“Цієї осені ми почали контрнаступ і нам потрібен був результат. Ми розраховували на певні речі, але артилерія прибула із запізненням. Ми зупинилися, тому що не могли рухатися далі. Рухатися вперед означало втрачати людей, а у нас не було артилерії… Ми дуже обережні в цьому відношенні. Швидкі речі не завжди безпечні. Якщо мені скажуть, що пройде два місяці і загинуть тисячі людей, або три місяці і загине менше людей, звичайно, я виберу останнє… Між часом і людьми найважливіше – це люди”, – каже верховний головнокомандувач – Президент України.

Раніше ми писали, що президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому доручив підсилити північний напрямок.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що українські військові платять кров’ю за кожен метр просування на фронті, тому коментарі в дусі контрнаступ відбувається надто повільно викликають роздратування.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності