Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Залужний просить не ЗАЙ…МАТИ його дурними балачками про “контрнаступ”

Українські військові платять кров’ю за кожен метр просування на фронті, тому коментарі в дусі «контрнаступ відбувається надто повільно» викликають роздратування.

Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний в інтерв’ю The Washington Post.

«Це не шоу, яке весь світ дивиться і на яке робить ставки чи щось таке. Кожен день, кожен метр дається кров’ю», – наголосив Залужний.

Також він зазначив: аби український контрнаступ просувався швидше, українському війську потрібно зброї, зокрема й винищувачі F-16 для того, аби досягти переваги у повітрі.

«Без повного постачання ці плани взагалі неможливі. Але вони виконуються. Так, можливо, не так швидко, як хотілося б учасникам шоу, спостерігачам, але це їхні проблеми», – зауважив Валерій Залужний.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомляла, що наші військові перехопили стратегічну ініціативу і наступають по всіх напрямках. Зокрема, є просування на сході та на півдні.

Зазначимо, що у війні з Україною держава-агресор вже втратила понад 228 тис. військових.

А британська розвідка повідомляє, що війна в Україні стає дедалі дорожчою для російського бюджету.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності