Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Прем’єр Вірменії готовий обговорити введення “миротворців” РФ у Нагірний Карабах

Прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що готовий обговорити питання про введення російських миротворців у Нагірний Карабах в рамках Мінської групи ОБСЄ (українці уже знають, що це таке, – ред).

«Дивіться, такі питання можуть бути обговорені в ширшому контексті в рамках Мінської групи ОБСЄ», – сказав він в інтерв’ю телеканалу Al Jazeera (цитата по ТАСС).

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що миротворці можуть входити в зону бойового конфлікту “тільки за згодою двох сторін.

ТАКОЖ ДО ТЕМИ:

Вірменські ЗМІ (читай уряд) заявляють, що агресія військово-політичного керівництва Азербайджану при широкій підтримці та участі Туреччини проти Республіки Арцах (НКР) створила нову арену зіткнення між цивілізованим світом і міжнародним тероризмом. На найвищому міжнародному рівні вже доведено Deutsche Welle (Німеччина), Новая Газета, Газета.ru (РФ) участь в бойових діях на стороні Азербайджану джихадистів, перекинутих з території Туреччини. Саме тому у Вірменії заявляють,  в даних умовах заяви деяких політичних діячів певних країн про те, що вони підтримують територіальну цілісність Азербайджану і готові надати будь-яку сприяння офіційним Баку, означають усвідомлену чи ні, але підтримку джихадистів, підтримку насильства, підтримку військових злочинів

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності