Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

прокацапська Індія відмовляє Зеленському у запрошенні на саміт G20

Поки українські “незалежні банківські змі” мовчать, у західну пресу просочилася інформація, що глава МЗС Індії заявив, що Індія не запрошувала Зеленського на саміт G20, який відбудеться у вересні, оскільки участь у G20, бо цей захід виключно для членів G20…

Офіс Президента ще має час виправити ситуацію з допомогою Заходу, але тенденція негативна… Адже Індія знаходиться таки у Східній півкулі, – кажуть дотепні політологи…

***

Україна очікує, що Індія, яка цьогоріч головує в G20, запросить офіційних осіб для участі в заходах G20, заявила перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова.

“Бачення президента Зеленського чітко викладено у формулі миру, і це те, як ми думаємо, Індія має теж обдумати, проаналізувати і розділити. Особливо в контексті заходів G20 ми очікуємо, що Індія запросить українських посадовців узяти в них участь. Наприклад на парламентському рівні або на міністерському рівні, або на найвищому рівні”, – сказала Джапарова в інтерв’ю CNBC TV18.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності