Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Пропонував пораненому вояку «вирішити» питання з демобілізацією

Чоловік за 1000 доларів пропонував «вирішити» питання щодо звільнення його від подальшого проходження служби.

Про це повідомило управління СБУ у Львівській області.

У Львові начальник відділу військового медзакладу за 1000 доларів пропонував пораненому військовослужбовцю «вирішити» питання щодо звільнення його від подальшого проходження служби.

«За чималий хабар посадовець гарантував надати висновок лікарської комісії про те, що стан здоров’я військовослужбовця є обмежено придатний до служби у воєнний час та непридатним до військової служби у мирний час», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали чоловіка «на гарячому» під час одержання всієї суми неправомірної вигоди. Його підозрюють у зловживанні впливом (ч. 3 ст. 369-2 КК України – прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, поєднане з вимаганням такої вигоди).

За нашою інформацією, на хабарі затримали посадовця Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

Наразі суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває слідство, встановлюються й інші особи, які причетні до вказаної протиправної схеми.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що керівництво військкомату на Львівщині за хабарі сприяло незаконному переправленню чоловіків через кордон.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності