Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Показове затримання воєнкома Одещини

Правоохоронці затримали колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

Раніш Борисову оголосили про підозру у незаконному збагаченні на сотні мільйонів гривень та в умисному ухиленні від несення служби. Він намагався втекти від слідства, при цьому використовував елементи конспірації (змінював номери телефонів, автомобілів, місце розташування).

Активні пошуки тривали два дні. Врешті-решт скандального ексвоєнкома виявили та затримали у Києві.

Враховуючи намагання Борисова сховатися від правосуддя, працівники ДБР проситимуть суд залишити його під вартою без можливості внесення застави.

Нагадаємо, в червні ц.р. ЗМІ опублікували результати дослідження, які підтвердили, що родина начальника Одеського обласного ТЦК і СП Євгена Борисова під час повномасштабної війни придбала  на іспанському узбережжі нерухомість та автівки на мільйони доларів.

Сам Борисов заявив, що нічого про це не знає, а розслідувачі припускали, що такі великі кошти було отримано «завдяки» схемам відкупу чоловіків призовного віку від мобілізації в регіоні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Борисов незаконно збагатився на суму 188 млн грн, порахували співпрацівники Національного агентства з питань запобігання корупції.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності