Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

проросійська влада Грузії “здалася” і відступила перед… Соросом?

Політради партій «Грузинська мрія» і «Сила народу» та парламентська більшість  оприлюднили спільну заяву, в якій йдеться, що вони відкликали сумнівний законопроект про іноземних агентів.

Про це повідомляє грузинський канал Mtavari.

У заяві зазначено, що раніш відбулися консультації між політрадами двох партій та  членами парламентської більшості щодо поточних політичних процесів навколо закону «Про прозорість іноземного впливу».

«Ми бачимо, що прийнятий законопроект викликав розбіжності в суспільстві», – визнали автори заяви. Хоча й наголошують, що документ нібито «неправдиво подали з російським ярликом».

«Ми повинні максимально дбати про мир, спокій та економічний розвиток в нашій країні, а також про прогрес Грузії на шляху європейської інтеграції», – йдеться у заяві. Тому було ухвалено рішення «беззастережно відкликати законопроект».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, 7 березня, парламент Грузії у першому читанні підтримав законопроект про «іноземних агентів». Документом пропонувалося надавати статус «агентів іноземного впливу» ЗМІ та громадським організаціям, що отримують фінансування з-за кордону. Зазначимо, законопроект дійсно був дуже подібний до російського, навіть формулювання «іноземні агенти» було аналогічним.

Після цього у центрі Тбілісі розпочалася багатотисячна акція протесту, проти якої влада застосувала поліцейський спецназ, водомети і сльозогінний газ.

Отож, в цьому матчі 1:0 на користь Сороса і його грантоїдних організацій та ЗМІ…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності