Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Радуцький наражає Президента на новий Майдан добровільно-примусовою вакцинацією

«Тепер кожен вирішує сам – дозвілля і повноцінна робота або вимушені обмеження на час чергової хвилі коронавірусу», – заявив нардеп Радуцький, написавши про це у Facebook.
Голова парламентського комітету з питань здоров’я нації Михайло Радуцький впевнений, що Україна найближчим часом буде змушена впроваджувати обмеження для невакцинованих громадян, забуваючи, що такі обмеження призвели до мільйонних страйків і масових заворушень навіть у чемній та ліберально-стриманій Європі, адже як показав досвід, в Ізраїлі 70% вакцинованих таки захворіли коронавірусом, а звіт Центрів з контролю та профілактики захворювань у США (CDC) довів, що переносниками нового штаму “Дельта” можуть бути вакциновані люди. Тоді на логічна запитання для чого змушувати людей вакцинуватися безкорисними препаратами, які ще й мають свої побічні дії, відповідь автоматично вискакує сама – гроші, астрономічні суми…
«Україна буде змушена вводити обмеження для невакцинованих громадян. МОЗ вже анонсував, що в разі погіршення епідемічної ситуації працюватимуть школи, де вакциновано не менше 80% вчителів (на даний час щеплено лише половину педагогів). На мою думку, аналогічні обмеження логічно ввести для транспортників, підприємств громадського харчування і комерційних або комунальних структур, співробітники яких безпосередньо контактують з населенням. Хворий водій маршрутки інфікує ніяк не менше людей, ніж учитель», – зазначив Радуцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

За його словами, в Україні достатньо вакцин для імунізації.
«Ми в Україні не говоримо про обов’язкову вакцинацію, ніхто не має права змушувати людину робити цю процедуру. Але цілком справедливо вимагати, щоб роботу, яка передбачає контакт з великою кількістю людей, виконували вакциновані співробітники. Ще місяць тому у нас був дефіцит препаратів для щеплення. Але позаминулого тижня ми отримали понад 2 млн вакцин, минулого – більше 2,5 млн. Вакцинація відкрита для всіх охочих», – написав Радуцький.
«Тепер кожен вирішує сам – дозвілля і повноцінна робота або вимушені обмеження на час чергової хвилі коронавірусу», – резюмував нардеп.
До слова, кількість повністю вакцинованих від Covid-19 українців перевищила 2 млн.
Напередодні повідомлялося, що у двох областях країни зафіксовано перевищення епідемічних нормативів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності