Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Поліція, жандарми чи карабінери замість розганяти, стають на бік мітингарів проти примусової вакцинації (відео з різник країн)

Останнім часом ледь чи не у всій Європі пройшли багатотисячні, а разом мільйонні, мітинги проти обов’язкової вакцинації.

Цікаво, що у багатьох містах поліція, жандарми чи карабінери, замість розганяти протестантів, стають на їх бік, а в Україні подейкують, що незабаром тотальна обов’язкова (примусова) вакцинація почнеться вже й тут, а там, дивися, можливо, й до нового Майдану не далеко?…

ЧИТАЙТЕ І ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Франція:

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ірландія:

Італія:

Далі буде ще відео…

Цікаво, що в декотрих країнах їхні місцеві уряди таки прислухалися до голосів своїх громадян і відмовилися від тотальної обов’язкової вакцинації усіх громадян, але не всюди… Така вже вона ліберальна демократія в тому ЄС.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності