Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

рОсія мінятиме нафту Афганістану на героїн, щоб спровокувати черговий зріст наркоманії в ЄС

Афганістан запропонував росії обміняти 4 млн тонн російської нафти на постачання ізюму та “всякої трави”, повідомляє RTVI.

“У нас є, наприклад, сухофрукти, родзинки та лікарські трави“, – повідомив голова мінпромторгу “Талібану”.

Глава мінпромторгу Афганістану Нуріддін Азізі назвав рф “дружньою країною”, з якою хотів би підписати угоду щодо імпорту нафти й нафтопродуктів. Кабул готовий запропонувати Москві розплатитися за паливо корисними копалинами, родзинками та лікарськими травами, що видобуваються в країні, уточнив Азізі.

“Зараз ми можемо надати росії якісь свої корисні копалини в обмін на імпорт із росії, зокрема на продукти та енергоресурси з Росії. Крім цього, у нас є, наприклад, сухофрукти, родзинки та лікарські трави”, – повідомив міністр.

Він зазначив, що на лікарські трави (не уточнюючи, про які конкретно йдеться) ціни зараз дуже високі, а росія їх потребує. На думку Азізі, такий варіант підходить для бартерної угоди: “Ми можемо постачати сировину на російські фабрики, як це ми вже робимо зараз із Китаєм”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Делегація мінпромторгу Афганістану, відправлена талібами, прибула до москви 14 серпня, потім вона вирушила до Казані.

Як повідомляє німецька розвідка, росія погодилася на бартер нафти в обмін на… героїн, головним експортером якого на чорні ринки світу є саме Афганістан і сусідній Пакистан. Таким чином російські спецслужби мають намір заполонити ЄС опіатами, спровокувавши новий спалах росту там наркоманії, що повинновідчутно вдарити ро Європі не гірше ядерної бомби. Таліби, кажуть, на це погодилися…

Якоюсь мірою економіка рф стагнує і стає ізольованою – її ВВП впав більш ніж на 10% у 2022 році, а влада “більше не здатна модернізувати її за допомогою передових технологій”. Результат – обмеження здатності фінансувати війну проти України.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності