Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Російські “миротворці” можуть і не встигнути…

Російські “миротворці” можуть і не встигнути: Азербайджан прорвав фронт на південь від Нагірного Карабаху. Звільнено стратегічно важливе місто.
Прокладаючи та розширюючи стратегічний коридор до Нагірного Карабаху, вірменські сили на початку 1990-х захопили ще ряд територій Азербайджану, сумарною площею майже рівні самопроголошеній республіці.
ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:
Президент Азербайджану Ільхам Алієв зробив екстрену заяву. Армія Азербайджану здійснила прорив фронту і змогла звільнити в Нагірному Карабасі районний центр Джебраїл. Також відновлено контроль над кількома селами в Джебраїльському районі. Про це повідомляють інформаційні агентства з посиланням на заяву президента Азербайджану Ільхама Алієва, яку він зробив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.
Сьогодні азербайджанська армія звільнила місто Джебраїл і кілька сіл в районі. З любов’ю до азербайджанської армії! Карабах – це Азербайджан!” – повідомив напередодні президент республіки.
Турецьке Міністерство оборони також публікує інформацію про прорив фронту і звільнення Джебраїла в південній частині Нагірного Карабаху. Експерти відзначають стратегічну важливість визволення населеного пункту, що відкриває шлях вглиб Карабаху.
Цікаво, що уже за кілька днів, 9 жовтня, в Єревані зібралися проводити засідання ЄАЕС  (Євразійського економічного союзу).
Але, яким чином? Коли, як коментує Ігор Колєснік:”…у одного революція, у другого масові протести вже 2 місяці, у третього війна, четвертий сидить в бункері вже майже півроку – будні лідерів СНД…”

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності