Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Розстріляли на трасі Київ-Харків кримінального авторитета з Горлівки, інший – попав у ДТП на трасі Київ-Чоп (фото)

Розстріляним в автомобілі Mercedes під Пирятином Полтавської області є Олександр Мазур. Він відомий у злочинному світі як у довоєнному житті, так і під час війни, коли у складі банди Єнакіївського був на стороні російських найманців.

«Близько 16 години на трасі «Київ-Харків» був знайдений автомобіль «Мерседес» із простреленими вікнами. В салоні автомобіля було виявлено тіло чоловіка. Попередньо, його особа встановлена – це уродженець Донецької області, 1985 року народження», – повідомили у пресслужбі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Перше місце за рівнем злочинності у Європі посіла Україна, – пишаємося?

І додали, що наразі на місці події працює слідчо-оперативна група. Також, за словами заступника начальника відділу комунікації поліції Полтавської області Романа Гришина особа загиблого встановлена. Проте її не назвали.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Телеграм-канал «Новина» з посиланням на джерела в правоохоронних органах вказав ім’я загиблого і опублікував нові фото з місця події.

«За нашими джерелами в правоохоронних органах, убитим чоловіком в автомобілі на трасі Київ-Харків є особа, широко відома в злочинному світі. Йдеться про Олександра Мазура», – йдеться в повідомленні.

Також вчора, 29 липня, у  ДТП на трасі Київ-Чоп ледь не загинув скандальний івано-франківський кримінальний авторитет “Бура”, якого теж у свій час не одноразова намагалися застрелити, – наразі за його життя після ДТП борються лікарі.

Аварія сталася сьогодні у селі Птича Дубенського району.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

50-річний водій броньованого автомобіля Mercedes-Benz G 500, житель Івано-Франківська, на заокругленій ділянці траси Київ-Чоп не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням та в’їхав у відбійник, а потім перекинувся у кювет, відділ комунікації поліції у Рівненській області.

Конфіденційні ж джерела у поліції повідомляють, що в ДТП потрапив Ігор Халаменда, відомий в певних колах як “Бура”, колишній депутат від Партії Регіонів, який уже півроку намагається повернути собі Івано-Франківський продуктовий ринок, який з його слів і предоставлених його адвокатами документів начебто захопили рейдери…

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Зважаючи на стан позашляховика після ДТП, важко собі уявити, що з ним би було, будь він не броньований, а від того не важчий у два рази?..

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності