Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Що коїться довкола Шольца, – недовіра? – кому??

Коли в США у президента-демократа Байдена республіканці в Сенаті вимагають контролю над постачанням – все зрозуміло: вони про корупцію в Україні і пам’ятають історію із “Burisma Holdings”, і головне тут те, що осінню країну чекають парламентські вибори… А ось що коїться у цей час в Німеччині?

У Бундестазі вимагають від проросійського душею й тілом канцлера ФРН Олафа Шольца докладно розповісти про допомогу Україні, повідомляють Die Welt та решта німецьких ЗМІ.

Марі-Агнес Штрак-Циммерман, яка у Бундестазі очолює комітет із оборони, закликала Шольца якнайшвидше скликати “Національну конференцію з питань України”.

“Мета (зустрічі – ред.) має полягати в тому, щоб отримати впорядкований огляд (німецької допомоги Україні – ред.) для ініціювання наступних кроків цілеспрямованим, взаємоузгодженим способом“, – йдеться у її листі до канцлера.

То невже канцлера Шольца підозрюють у брехні і шахрайстві щодо поставок зброї Україні, невже німці підозрюють, що їхня військова допомога могла піти кудись наліво? Якщо так, тоді з ким він міг вступити у змову із корупціонерами із нелюбимої ним України, чи такої коханої росії?! І як таке провернути?..

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності