Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Спершу у нього був реактивний трактор, а тепер ще й ядерні бомби завелися, – чи Захід таки проспав?..

московія вже надала білорусі ракети і бомби з ядерними зарядами, запевнив олександр лукашенко. Поставки ще тривають. Про це в інтерв’ю російській пропагандистці Ользі Скабєєвій у середу, 14 червня, сказав бацька, який раніше переконував, що розігнав білоруський трактор до 280км/год )))

“У нас є ракети і бомби, які ми отримали від московії”, – сказав лукашенко.

Він запевнив, що надана московією зброя нібито “втричі потужніша за атомні бомби, скинуті США на Хіросіму і Нагасакі в 1945 році”. І одна одиниця такої зброї може знищити мільйон людей.

“Нехай вороги, Олю, тремтять… Проти країни, яка володіє ядерною зброєю, ніхто ще не воював”, – заявив лукашенко и додав, що поставки ядерної зброї ще не завершились, а йде “потихеньку”.

За його словами, ядерна зброя буде розосереджена територією білорусі.

Він також прокоментував твердження про те, що білорусь не зможе застосувати російську зброю без узгодження з володимиром путіним.

“Слухайте, якщо почнеться війна, я що, дивитимуся у сторони? Та ні”, – відповів він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами лукашенка, він може будь-якої миті зателефонувати путіну та погодити завдання удару.

Нагадаємо, у березні президент рф володимир путін повідомив про домовленість із лукашенко про розміщення ядерної зброї в білорусі. Мінську передали ракетний комплекс Іскандер, який може бути носієм тактичної ядерної зброї. Також переобладнали деякі білоруські літаки для можливості застосування ядерних боєприпасів.

А в кінці травня міністри оборони московії та білорусі підписали документи про розміщення ядерної зброї на білоруській території.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності