Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Популісти з ВР влаштували публічну розмову “лідерки” Тіхановської та полку ім. Кастуся Калиновського

Депутатське об’єднання «За демократичну білорусь» у Верховній Раді організувало публічну розмову “лідерки” об’єднаної опозиції білорусі Світлани Тіхановської та полку імені Кастуся Калиновського, який воює у складі ЗСУ.

Про це заявив народний депутат України Богдан Яременко.

Нагадаємо, що саме ця особа – дочка кухарки, вчителька за освітою, якій випадково пощастило стати технічною кандидаткою на президентських виборах в білорусі, де її перетворили в “лідерку опозиції” заступницями котрої призначили двох жіночок чиї батьки і чоловіки пов’язані напряму із ФСБ, ще два роки тому не могла відповісти журналістам чий український Крим, путіна називала другом білорусі, а кацапів – братнім народом, друзями і т.д. Таким чином дана особа стала спільним проектом ФСБ і західних ліберастів. Такий собі варіант Навального, який і досі, навіть з в’язниці, кричить, що Крим – це їхня кацапська земля…

Яременко не навів подробиць дискусії, але підкреслив, що йдеться про першу публічну розмову Тихановської та представників полку Калиновського.

Військові зі свого боку коротко прокоментували, що донесли до Тіхановської свою позицію.

«білорусь можна звільнити тільки силовим шляхом», — заявили вони.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Лідерка” об’єднаної білоруської опозиції, яка тепер ще й претендує на роль білоруської Свєтки д’Арк, на момент публікації не повідомляла про розмову.

Україна не розірвала дипломатичні відносини з білоруссю, яку зараз незаконно очолює диктатор олександр лукашенко, і так само не визнає Тіхановську як легітимного представника білорусі.

Водночас у складі ЗСУ з березня 2022 року воює полк імені Калиновського, який складається з білорусів.

Раніше лідер білоруської опозиції Світлана Тіхановська заявила, що рішення росії розмістити тактичну ядерну зброю в білорусі спрямоване на підпорядкування Мінська і порушує її конституцію. При цьому таке рішення кремля порушує міжнародну безпеку.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності