Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

США перекидає війська у Європу, – щоб потім героїчно тікати як з Афганістана?

Перший літак з американськими військовими на борту вилетів з бази «Форт-Брегг» у Європу на тлі загострення російської ескалації навколо України.

Перший військово-транспортний літак Боїнг C-17 із військовими 18-го повітряно-десантного корпусу на борту вилетів з бази «Форт-Брегг» до Європи, пише Reuters.

«Військовослужбовці 82-ї повітряно-десантної дивізії та 18-го повітряно-десантного корпусу сідають на транспортний літак C-17 у Форт-Брегг, Північна Кароліна, для відправлення у Східну Європу на тлі ескалації напруженості між Україною та Росією», – йдеться у повідомленні.

Раніше президент США Джо Байден формально схвалив розгортання додаткових американських військ у Східній Європі.

У Білому домі заявили, що США ухвалили рішення про перекидання своїх військових до Європи, щоб бути готовими до будь-яких непередбачуваних обставин і заспокоїти союзників на тлі загрози вторгнення РФ в Україну.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Президент Джо Байден заявив, що Росія зіткнеться з «швидкими і серйозними наслідками» з боку США та їх союзників, якщо Москва нападе на Україну. Глава США також залишив шлях дипломатії відкритим, запропонувавши можливість діалогу.

Існує «чітка ймовірність» вторгнення Росії в Україну у лютому, заявив президент США Джо Байден.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності