Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

СУДДЯ ВІДМОВИВ У КЛОПОТАННІ ПРОКУРОРА ВЗЯТИ ПІД ВАРТУ «ПРИКАРПАТСЬКОГО ПОРНОГРАФА»

Нарешті вчора, 12 червня, суддя Тисменицького районного суду Руслан Струтинський таки зумів прийняти бодай якесь рішення щодо клопотання прокурора Андрія Форовича про зміну запобіжного заходу для обвинуваченого у розповсюдженні дитячої порнографії.

Так прокурор просив Суд взяти під варту підсудного терміном на 60 днів у зв’язку з тим, що обвинувачений раніше, перебуваючи під цілодобовим домашнім арештом, неодноразово порушував умови цього арешту, що зрештою було доведено, а коли 6 квітня цього року черговий слідчий суддя за відсутності прокурора скасував тому домашній арешт, чоловік не тільки не з’явився 17 травня на чергове судове засідання, а виявляється, ще намагався впливати на свідків та погрожував розправою своїй колишній дружині і т.ін.

Цікаво, що для прийняття судді, який водночас є головою цього Суду, знадобилося цілих чотири дні, рівно стільки через перерви тривало дане засідання, щоб зрештою відмовити прокурору в задоволені його клопотання.

Як повідомляє громадський координатор руху протидії дитячій порнографії Сергій Чирва, прокурор Андрій Форович обіцяє оскаржувати дану ухвалу судді Руслана Струтинського, згідно котрої чоловік, обвинувачений у поширенні дитячої порнографії (доведено експертизами) та у вище перелічених порушеннях, залишатиметься на волі і, можливо, далі вдаватиметься до різноманітних протиправних дій.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Тарас Боднар

Читайте також:

На Прикарпатті зник підсудний, обвинувачений у розповсюдженні дитячого порно

СПРАВА «ДИТЯЧОГО ПОРНОГРАФА» З ПРИКАРПАТТЯ. ЩО ПРИХОВУЄ ТИСМЕНИЦЬКА ПРОКУРАТУРА?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

СПРАВА “ПРИКАРПАТСЬКОГО “ПОРНОГРАФА”. ПРОДОВЖЕННЯ: ПРОКУРАТУРА ВИМАГАЄ ВЗЯТИ ПІД ВАРТУ…

До теми. Нещодавно заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін повідомив про викриття правоохоронцями в Кривому Розі огидного злочину, який не вкладається у свідомості нормальних психічно здорових людей – двоє батьків (батько і матір, якщо їх можна так назвати) ґвалтували власну 4-річну донечку, знущалися з неї із допомогою усіляких пристроїв, усе це знімали на відео, яке потім продавали. Нелюди затримані і перебувають під вартою.35147478_1889591884666810_5982841829320556544_n

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності