Полеміка

Супрун пояснила, що українцям не обов’язково їсти чорну ікру… Януковича погубив Захарченко, Порошенка згубить Супрун

В. о. Мінстра охорони здоров’я Уляна Супрун, у чиїй вищій медичній освіті сумніваються багато українських політиків, цинічно пояснила українцям, що споживати чорну ікру не обов’язково, адже ті самі поживні вітаміни та мікроелементи можна знайти в інших продуктах.

ЧИТАЙТЕМОЗ України проти глінтвейну…

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Не обов’язково споживати саме чорну ікру осетрових. Поживні вітаміни, мікроелементи та жири, які вона містить, можна знайти і в інших продуктах», – пише Супрун.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Вона додала, що в Україні та світі поширеною є думка про виключну користь чорної ікри для здоров’я. Водночас деякі лікарі радять вживати саме цей продукт для лікування та профілактики багатьох хвороб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Утім, як зазначила Супрун, стосовно чорної ікри варто пам’ятати важливу річ — це продукт, який отримується з дуже рідкісних осетрових риб, які наразі опинилися на межі вимирання. В Україні осетри занесені до Червоної книги. Головною загрозою для осетрів є браконьєрський вилов цієї риби, головним чином заради їхньої ікри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

«Більшість корисних властивостей чорної ікри обумовлені вмістом вітамінів, макро- та мікроелементів, незамінних амінокислот та ненасичених жирних кислот. Але існують продукти, які не поступаються своїми корисними властивостями чорній ікрі, втім зовсім не ставлять під загрозу зникнення цілого виду риб», – додала Супрун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун порекомендувала тим, хто хоче прожити довше, «вийти із зони комфорту», а також розповіла, як розпізнати симптоми застуди і грипу.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version