Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Тільки двох хасидів депортували після погрому в Умані на могилі цадика Нахмана…

В Умані група хасидів напередодні влаштувала погром через карантинні огорожі біля могили рабина Нахмана. У МВС заявили, що двох найбільш агресивних громадян Ізраїлю депортували. А Об’єднана єврейська громада засудила таку поведінку паломників та висловила сподівання, що винних покарають.

Напередодні брацлавські хасиди розкидали карантинні огорожі поблизу могили рабина Нахмана в Умані. Їх встановили там, аби відвідувачі могли дотримувати соціальної дистанції.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Найбільш агресивних громадян Ізраїлю депортували, написав у фейсбуці заступник глави МВС Антон Геращенко. Таких з цілого натовпу хуліганів чомусь виявилося тільки двоє…

“Національна поліція та Міграційна служба вирішили вигнати двох найбільш агресивних ізраїльських громадян з України”,
– зазначив Геращенко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Та додав, якщо така поведінка зі сторони хасидів повторюватиметься, будуть нові депортації.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Там також розкритикували поведінку хасидів на могилі Нахмана в Умані.

“ОЄОУ засуджує таку поведінку і публічно звертається до Фонду імені рабі Нахмана, який офіційно представляє інтереси брацлавських хасидів в Україні, з проханням надати інформацію про те, які заходи вжили щодо цих паломників”, – йдеться у повідомленні.

В Об’єднаній єврейській громаді сподіваються, що порушників покарають і не пустять до комплексу Нахмана, аби показати, наскільки неприпустимою є така поведінка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності