Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Церковній “терористці” з Тернополя повідомили про підозру…

Тернополянці, яка у цю Великодню суботу, судячи з відео, умисно в’їхала на автівці у головний храм Тернополя, повідомили про підозру…
Під процесуальним керівництвом Тернопільської окружної прокуратури повідомлено про підозру тернополянці, котра на автомобілі Ауді протаранила двері Архикатедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, в’їхала у храм та умисно пошкодила церковне майно ( ст.178 КК України).
Нагадаємо, близько 00 год 15 хв 23 квітня 2022 року жінка, грубо порушуючи усі загальноприйняті моральні принципи та релігійні традиції, як показує відео, діючи умисно, використовуючи транспортний засіб марки Audi, пошкодила Архикатедральний Собор УГКЦ, а саме – металеві вхідні двері, Плащеницю та дерев’яний престол та інше майно.
За результатами освідування, проведеного тієї ж ночі, тернополянка перебувала у стані наркотичного сп’яніння.
До суду скеровані клопотання про обрання підозрюваній запобіжного заходу у виді тримання під вартою, а також про арешт автомобіля.
Триває розслідування, що здійснюють слідчі поліції.
Джерело: Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності