Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

“Цукор, олія та хліб подешевшають”, – експерт чи “брат” Прем’єра?

…Знижка на соняшникову олію в супермаркетах досягає 15%. На ринках соняшникова олія вже продає за 50 гривень за літр, хоча ще недавно в супермаркеті вона коштувала по 60 гривень за літр. Надалі очікується зниження цін на олію до 20%. Крім того, в жовтні повинен подешевшати цукор. Не виключаю, що до кінця року ціна на цукор може знизиться на 20-25% через гарний урожай“.

Про це розповів економічний експерт Олексій Дорошенко.

Вже в жовтні повинна зменшитися вартість цукру. При цьому до кінця року продукт може впасти в ціні аж на 20-25%. Причина-хороший урожай.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також повинен подешевшати хліб.

Новий збір врожаю більшості культур у всьому світі показує, що він буде дуже хорошим. Україна повинна поставити рекорди. Тому буде знижуватися ціна на зерно, тому ціна хліба і хлібобулочних виробів повинна знизитися“, – пояснює Дорошенко.

При цьому інфляція в Україні перекреслила всі розумні межі. За словами експерта, вона буде понад 10%. “У прогноз закладалося 5% зростання, але інфляція вже переступила 7%. Інфляція зараз неконтрольована в більшості країн світу“, – додав фахівець.

Нагадаємо, що єдиний орган в Україні, що мав завдання контролю за цінами, був ліквідований за часів президенства Петра Порошенка, як “непотрібний”…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності