Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

В рейтингу голів обладміністрацій доктори наук з держуправління “пасуть задніх”?

Коли до Нового 2022 року залишається якісь лічені години (а в когось уже 2222 року, який наступає в мера столиці Кличка), пора підводити якісь підсумки. Що в цілому робиться в уряді, українці щодня й так бачать по телевізорі та читають в інтернеті, а ось як справи на місцях по областях – здебільшого всі орієнтуються тільки у своєму селі, районі, області, чи максимум – регіоні. Мабуть, саме тому видання “Слово і Діло” вирішило полегшити українцям цю не легку справу і дати оцінку хоча б головам обласних адміністрацій, які на місцях фактично собою представляють Президента і уряд

І так, видання “Слово і Діло” відповідно до своєї назви дало оцінку головам обладміністрацій у наступних шести номінаціях: 1-2) відповідальність та безвідповідальність; 3-4) виконані і невиконані обіцянки; 5-6) обіцянки у процесі та кількість обіцянок.

Цікаво, що “лідерами” в позитивному і негативному значені слова майже у всіх номінаціях залишаються одні й ті ж самі особи. Так позитивно можна оцінити роботу голів Дніпропетровщини, Житомирщини та ще кількох областей.

А ось прекрасна половина людства представлена двома жінками чомусь пасуть задніх. Це  Чорна Марія Володимирівна (Кіровоградська ОДА) і Онищук Світлана Василівна (Івано-Франківська ОДА) – остання, до речі, є доктором наук з державного управління і немалим стажем держслужби, мабуть, саме тому у неї тільки дві обіцянки, жодну з яких за півроку свого перебування головою ІФ ОДА так і не спромоглася виконати. Вірніше, як бачимо нижче, одна обіцянка перебуває у “процесі”… До слова, пані Онищук вже четвертий голова області за президенства Володимира Зеленського, у всіх трьох своїх попередників на цій посаді вона була заступницею, а отже є людиною не новою на цій державній службі, а рік тому, згідно ЗМІ, навіть хотіла очолити Національне агентство України з питань державної служби чи спробувати себе очільницею Міносвіти…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ:

БЕЗВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ:

ВИКОНАНІ ОБІЦЯНКИ:

НЕВИКОНАНІ ОБІЦЯНКИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ОБІЦЯНКИ У ПРОЦЕСІ:

КІЛЬКІСТЬ ОБІЦЯНОК:

БОНУС ТЕРПЛЯЧИМ ЧИТАЧАМ:

Виявляється їм на таких посадах ще й зарплату платять та й премії виписують…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності