Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

В рф вимагають вдарити ракетами “Сармат” по Вашингтону (відео), – якщо США це “проковтне”…

“По центру прийняття рішень! На Вашингтон!”, “Політне завдання у ракет “Сармат”, “Бий “Сармат” (назва стратегічної ракети) по містам ворога! Бий по США! Ворог – США!” та  “Ми, як мученики попадемо в рай, а вони (американці) просто здохнуть!”, ” На Вашингтон!”, – із такими лозунгами-кричалками, продубльованими на плакатах, під барабанний бій із радянськими червоними праворами із смугастими колорадськими стрічками вийшли на вулиці своїх міст російські православні фанатики, які хочуть стати мучениками ними же початої ядерної війни проти США і усього Західного Світу.

День відчинених дверей в російському дурдомі й надалі триває, тому не можна сподіватися на будь-який мир із цими божевільними створіннями, які чомусь називають себе людьми розумними (Homo sapiens), а не прямоходячими (Homo erectus)…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності