Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Верховну Раду очолить (тимчасово) Олена Кондратюк, – Жанна д’Арк, очікувана від Помаранчевої революції?

Поки спікер Верховної Ради Дмитро Разумков лікується від COVID-19, обов’язки очільника парламенту виконуватиме його заступниця, народний депутат від «Батьківщини» Олена Кондратюк.

Про це повідомив нардеп від партії «Голос» Ярослав Юрчишин, опублікувавши відповідне розпорядження.

«Здається, вперше Верховну Раду України очолює жінка. Хай і тимчасово. Щось вказує, що нас чекає більше уваги до пошуку взаємопорозуміння в парламенті найближчим часом. Якщо його не направлять на локдаун робочих днів. Що теж можливо», – написав він.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Заявив про це і сам Разумков під час засідання погоджувальної ради парламенту:

«Я продовжую працювати з дому, у віддаленому режимі, але не все можна робити у такому форматі: ні вести засідання погоджувальної ради, ні вести засідання Верховної ради, ні навіть голосувати. На минулому тижні мною було видано розпорядження про тимчасове покладання обов’язків на заступника голови ВР Олену Костянтинівну Кондратюк».

Нагадаємо, що від часів Помаранчевої революції забобонні українці очікують на жінку, яка повинна врятувати Україну, спершу думали, що її зватимуть “Юля”, але не склалося, то ж тепер кажуть, що “Оленка…”

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності