Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Відставку міністра Степанова вже погоджено в Офісі Президента

В Офісі Президента України і Кабінет Міністрів уже погодили відставку глави Міністерства охорони здоров’я Максим Степанов.

Як розповів народний депутат Ярослав Железняк, той пішов на самоізоляцію після того, як не зміг знайти голоси на свою підтримку серед колег.

Про те, що у владі прийшли до консенсусу щодо звільнення Максима Степанова, розповів депутат від «Голосу» Ярослав Железняк, а також волонтер Оксана Сухорукова, яка 13 листопада брала участь в нараді в офісі Президента України.

До слова хворий COVID-19 Степанов планує пройти період лікування, як звичайний пацієнт.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Парламентарій розповів, що в той же день, в п’ятницю, 13 листопада, в Кабінеті Міністрів України підписали документ, який почне процес звільнення міністра. Тому він почав екстрено шукати голоси проти власної відставки.

“Тоді міністр дізнається, що голоси на його звільнення вже є, так ще й запасом. Після цього він йде «на лікарняний», – розповів Ярослав Железняк.

До слова, ні прізвища міністра, ні назва міністерства, яке той очолює, нардеп не називає, і підказка про лікарняний з 13 листопада більш ніж чітко вказує на Максима Степанова.

Крім того, 13 листопада в Офісі Президента України провели зустріч з волонтерами, щоб обговорити питання коронавируса в Україні. Зокрема, радилися щодо того, як бути далі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Оксана Сухорукова, яка була однією з учасниць зустрічі, переконана, що простого і красивого рішення проблем немає. Мовляв, карантин вихідного дня не допоможе – доведеться вводити жорсткий локдаун, хоча б ненадовго.

Питання часу і кількості смертей в муках.

Поки йде боротьба за крісло міністра охорони здоров’я, а вона триває, поки йдуть переговори за голоси, за кандидатури від різних політсил, люди задихаються в лікарнях, – заявила волонтер.

За її словами, на той момент, коли волонтери були в Офісі Президента України, рішення про звільнення Максима Степанова, вже було прийнято.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності