Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Відео, де французи освистують президента Макрона, набирає десятки мільйонів схвальних переглядів (відео)

Спершу вдарили по пиці, а тепер освистали. Відео, під час урочистостей у Парижі до Дня взяття Бастилії протестувальники освистали президента Франції Еммануеля Макрона набирає в мережах десятки мільйонів переглядів, при тому схвальних…

Свист демонстрантів, зокрема, був чутний, коли Еммануель Макрон проїжджав в автомобілі головнокомандувача повз представників військ, вишикуваних для огляду перед військовим парадом.

Група демонстрантів, пов’язаних з жовтими жилетами, розташувалася поруч з Єлисейськими полями, уздовж знаменитого проспекту, куди мав прибути Еммануель Макрон. При проходженні автомобіля президента вони планували символічно повернутися до нього спиною і засвистіти.

ЧИТАЙТЕ І ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ще до прибуття Макрона демонстранти кілька разів починали співати ворожі Еммануелю Макрону пісні. Вони, зокрема, скандували “Макрон, відставка!”

Поліція не дозволила демонстрантам увійти на Єлисейські поля у традиційних жовтих жилетах. Однак вони позначили свою присутність на святкуванні жовтими кульками.

Мабуть наступними для Макрона будуть вила або гільйотина…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності