Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Відомо про 45 дитячих таборів, куди московити вивозять вкрадених ними в Україні дітей

Центр національного спротиву створив мапу таборів, куди московити вивозять викрадених українських дітей з тимчасово окупованих територій.

Про це повідомила пресслужба ЦНС.

На мапі вже 45 дитячих і 12 мілітарних таборів.

«Мапа створена на основі даних з відкритих джерел й буде доповнюватись. Як видно з географії таборів, процес вивезення дітей до московії має систематичний характер й завчасно підготовлений», – зазначили там.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

До таборів потрапляють: сироти, у деяких з них батьків убили кацапи; діти з інтернатів, які мають рідню в Україні, проте їх вивозять примусово; діти батьків, які не пройшли фільтрацію й потрапили до катівень рф тощо.

Табори розташовані в росії, а також на тимчасово окупованій території Криму та Луганщини.

Очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що московити-окупанти вивозять дітей із області до Чечні для «патріотичного виховання».

московитські загарбники вивозять до окупованого Криму дітей з інвалідністю, які проживають в дитячому будинку-інтернаті у тимчасово окупованих Олешках Херсонської області.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності