Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Вперше Івано-Франківщину очолила жінка, – а може якраз таки вона?..

Кабінет міністрів на засіданні сьогодні, 7 липня, погодив призначення новою очільницею Івано-Франківської ОДА Світлану Онищук.

Нині Світлана Онищук займає посаду заступниці голови ОДА.

Кандидатуру Онищук має затвердити президент.

Як повідомляється на сайті Івано-Франківської ОДА, раніше Онищук працювала на кафедрі публічного управління та адміністрування Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також очолювала міжрегіональне управління Нацагентства з питань державної служби у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях.

Вартує зазначити, що Світлана Онищук буде першою жінкою-очільником Івано-Франківської області.

Колись, кажуть, Ванга пророкувала, що Україну врятує жінка, і всі вказували на Юлію Тимошенко, а хто ж врятує писанкове Прикарпаття? Таки хочеться вірити, що жінка…

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що ще близько двох місяців тому наша газета “ЗЛ“, коли писала про семирічне панування анархії в області, з якою ніхто не може дати ради, називала саме пані Світлану найдостойнішим, а тому і найвірогіднішим претендентом на дану посаду.

Тому й далі читайте наші новини, а не фейкову жовту пресу.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності