Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Рада, а тепер ще й Департамент з питань запобігання корупції при Міноборони

У Міністерстві оборони повідомили про створення Департаменту з питань запобігання корупції, заявивши, що мета – реалізація принципу нульової толерантності до неї.

Про це повідомили в Міністерстві оборони України.

«Зараз ми перезавантажуємо і посилюємо антикорупційний підрозділ Міністерства оборони України. Його статус вже підвищено з Управління до Департаменту і тим самим розширено штат. Незабаром буде оголошено про відбір на вакантні посади до цього підрозділу. Моє завдання – реалізувати принцип нульової толерантності до корупції. Одним з елементів роботи на системному рівні ми бачимо більш тісну взаємодію з громадськістю. Міністром оборони впроваджується реформа оборонних закупівель, ухвалено рішення щодо забезпечення прозорості у закупівлях. Загалом, закликаю усіх», – ствердив в.о. директора установи Сергій Степанян.

Зокрема він закликав українців надавати дані у разі прояву ознак корупції в секторі оборони.

Нагадаємо, після низки корупційних скандалів з’явилися чутки про відставку міністра оборони, називали навіть ймовірного наступника Резнікова – нібито це має бути нинішній глава ГРУ Кирило Буданов.

Проте сам Олексій Резніков заявив, що піде з посади, тільки якщо таке рішення ухвалить Президент Володимир Зеленський.

Врешті-решт Резніков залишився міністром оборони і повідомив, що саме Президент його про це попросив.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності