Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Засновник Telegram Дуров видалив свій акаунт в Facebook

Павло Дуров видалив свій акаунт в соцмережі Facebook. Перш підприємець неодноразово критикував Facebook і також належний компанії месенджер WhatsApp.

Про це пише Esquire.

Що трапилося:
Засновник Telegram Павло Дуров видалив свій акаунт в соцмережі Facebook. При переході на його сторінку з’являється вікно: «Цей контент зараз недоступний. Можливо, власник видалив контент або обмежив доступ до нього».

Сам Дуров поки ніяк не прокоментував свій відхід з соцмережі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

В іншій соцмережі від Facebook, Instagram, сторінка Дурова все ще активна. До того ж, підприємець нещодавно опублікував нове фото – вперше за три роки.

Чому це цікаво:
Павло Дуров неодноразово критикував Facebook і дочірні компанії соцмережі з різних причин. Наприклад, Дуров звинуватив Facebook і Instagram в заробітку на шахрайської рекламі, яку запускають від його імені. Підприємець погрожував компанії Цукерберга судом. Також Дуров часто критикував прямого конкурента Telegram – месенджер WhatsApp.

Раніше повідомлялося, що Facebook блокує публікації з посиланнями на Telegraph, який був розроблений для месенджера Telegram…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності