Загалом, для того, аби забезпечити діяльність Ради, народних депутатів, підвідомчих підприємств, установ та організацій було отримано 3 тисячі спецперепусток.

Про це повідомили у Апараті ВР.

Також у ВР повідомили, що «у зв’язку з необхідністю забезпечити діяльність Ради, народних депутатів, підвідомчих підприємств, установ та організацій» було отримано 3000 штук спецперепусток для проїзду в громадському транспорті Києва.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

«Зазначені перепустки були видані народним депутатам, помічникам-консультантам народних депутатів, працівникам Апарату ВР, Інституту законодавства ВР, держпідприємству «Парламентський телеканал «Рада», держпідприємству «Редакція газети «Голос України», держпідприємству – Видавництво ВР, автобазі управління справами Апарату ВР та іншим підвідомчим управлінню підприємствам, установам та організаціям», – йдеться у відповіді на запит.

Ну, а в психдиспансерах України, які раніше не встигла закрити своєю реформою місіс Уляна Супрун, риторично запитують, скільки народних депутатів України у своєму столичному робочому побуті користуються громадським транспортом, за винятком показових фотосесій?..

ЛоХдаун в Києві:

  • З 5 квітня в Києві через погіршення епідситуації введено жорсткий локдаун, зокрема проїзд у громадському транспорті здійснюється за спецпропусками.
  • Громадський транспорт працює виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури.