Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Зеленський призупинив виконання контракту “Укрспецекспорту” з Азербайджаном

Через негласне рішення президента Володимира Зеленського призупинити виконання контракту “Укрспецекспорту” з Азербайджаном щодо поставок комплектуючих для радіолокаційних станцій П-18 Україна опинилася на порозі великого скандалу з Азербайджаном.

Про це в статті “Президентське слово” пише журналіст ZN.UA Володимир Кравченко.

Так, за даними його джерел, доручення призупинити виконання контракту з Азербайджаном Зеленський дав усно близько місяця тому, після того, як Баку почав військову кампанію щодо суверенітету над Нагірним Карабахом і оточуючого його “пояса безпеки”.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

При цьому, як наголошується в статті, одночасно в Києві також готуються і до пояснень з азербайджанською стороною.

Адже внаслідок цього завдано удар по репутації України як надійного партнера Азербайджану в сфері військово-технічного співробітництва. Попереду – перспектива погіршення україно-азербайджанських відносин та зникаючі надії отримати у Баку кредит на 300 млн доларів“, – пише Кравченко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як повідомляли Українськi Новини, раніше Зеленський вже заперечував, що Україна нібито має намір надати Азербайджану військову допомогу в конфлікті з Вірменією в Нагірному Карабасі.

Нагадаємо, що Україна відкрила перше почесне консульство в Азербайджані в місті Шемахи, у зв’язку з цим 27 жовтня ц.р. в приміщенні посольства України в Азербайджанській Республіці відбулася урочиста церемонія з нагоди призначення почесного консула України в м.Шемахи.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності